sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Paha moka

Myöhästyneet ystävänpäiväonnittelut blogin lukijoille!
Allakka alkaa näyttää  kevättä, vaikka talveakaan ei ole tänä vuonna ollut. Turnipsi on viettänyt aikaansa Veleiron lämpimässä hallissa menneen kesän rasituksista toipuen ja tarvittavia huolto- ja korjaustöitä odotellen. Joitakin maalaus, fiksaus ja heloitustöitä on taas kevään korvalla luvassa. Purjeita emme ole katsoneeet aiheelliseksi päivittää, vaikka tällainenkin oli syksyllä harkinnassa. Meillähän on yksi hyvä harjoitus- ja toinen kilpailusetti. Näistä aiomme ottaa irti hieman enemmän kuin viime kesänä.

Joulupukkikin kävi, tosin hieman myöhässä. Pukin tuomat putkihuivit olivat kyllä aivan oikean väriset, mutta aina valpas Ville havaitsi niistä erään huolestettuvan ominaisuuden. Saa nähdä, uskaltaakohan näitä ensi kesänä ollenkaan käyttää.
Jos ei kesällä tuule, tiedätte syyn.
Ukkelit ovat olleet aktiivisia myös seuratoiminnan saralla. Ville valittiin Kotkan Pursiseuran hallitukseen ja sen purjehduslautakunnan vetäjäksi. Kilu on kantanut kortensa kekoon uudestaan aktivoituneessa juniorilautakunnassa. Jesse puolestaan on työnsä puolesta huoltanut ison osan seuramme veneistä.

Rannat ovat vielä jäässä, mutta jokisuistossa näkyy jo avointa vettä. Kilun viimevuotinen lupaus Kotkan tasaisista merituulista meni pahasti pieleen, toivottavasti samoin käy näiden huivien ennustuksen kanssa.
Merta näkyvissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti